Waar kan ik in de buurt van Station Antwerpen-Berchem een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 149 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Antwerpen-Berchem, van 28 Huizen tot 94 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Antwerpen-Berchem?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 28 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Antwerpen-Berchem. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Antwerpen-Berchem zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 94 vakantiehuizen
  • Villa's: 3 vakantiehuizen
  • Chalets: 8 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stadswoningen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Antwerpen-Berchem met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Antwerpen-Berchem die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Antwerpen-Berchem?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Antwerpen-Berchem over een aanbod van 149 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 64 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Antwerpen-Berchem!

      Verken bestemmingen rondom Station Antwerpen-Berchem