Waar kan ik in de buurt van Station Krhanice een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.434 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Krhanice, van 1.298 Studio's tot 1.288 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Krhanice?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Krhanice:

 • Rohanský ostrov: 379 huisjes
 • Invalidovna: 76 huisjes
 • Anděl: 234 huisjes
 • Florenc: 611 huisjes
 • Petrská čtvrť: 592 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Station Krhanice?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.298 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Station Krhanice. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Krhanice zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.288 vakantiehuizen
 • Huizen: 116 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Krhanice met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 19 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Krhanice die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Krhanice?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Krhanice over een aanbod van 1.433 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 906 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Krhanice!