Waar kan ik in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen) een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 703 vakantiehuizen in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen), van 623 Appartementen/Flats tot 46 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen):

 • Copenhagen K: 502 huisjes
 • Vesterbro: 402 huisjes
 • Copenhagen SV: 84 huisjes
 • Amager: 202 huisjes
 • Indre By: 368 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 623 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen) zijn onder meer:

 • Huizen: 46 vakantiehuizen
 • Villa's: 17 vakantiehuizen
 • Studio's: 582 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Pensions.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 4 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen) over een aanbod van 703 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 531 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen)!

   Verken bestemmingen rondom Kopenhagen (ZGH-Centraal station Kopenhagen)