Waar kan ik in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem) een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 152 vakantiehuizen in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem), van 27 Huizen tot 96 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 27 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem) zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 96 vakantiehuizen
  • Villa's: 3 vakantiehuizen
  • Chalets: 8 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stadswoningen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem)?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem) over een aanbod van 152 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 68 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem)!

      Verken bestemmingen rondom Antwerpen (ZYZ-Station Antwerpen-Berchem)