Plan voor uw gemoedsrust

Bij sommige vakantiewoningen kunt u tot 14 dagen voor aankomst annuleren. Controleer het beleid vóór het boeken.

AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Waar kan ik in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick) een vakantiewoning huren?

Kies in 2020 uit 91 vakantiehuizen in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick), van 44 huizen tot 13 appartementen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 44 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick) zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 13 vakantiehuizen
  • Hutten: 12 vakantiehuizen
  • Cottages: 12 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 11 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick)?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick) over een aanbod van 91 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 45 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick)!

      Verken bestemmingen rondom Frederick, Maryland (FDK-Nationale luchthaven Frederick)