Waar kan ik in de buurt van Station Collioure een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.279 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Collioure, van 1.872 Studio's tot 1.773 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Collioure?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Collioure:

 • Saint-Martin: 109 huisjes
 • La Gare: 87 huisjes
 • Les Platanes: 108 huisjes
 • Méditerranée: 230 huisjes
 • Moulin à Vent: 42 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Station Collioure?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.872 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Station Collioure. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Collioure zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.773 vakantiehuizen
 • Huizen: 820 vakantiehuizen
 • Villa's: 344 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stacaravans/Caravans.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Collioure met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.167 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Collioure die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Collioure?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Collioure over een aanbod van 3.214 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.408 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Collioure!