Waar kan ik in de buurt van Station Shinjuku een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 543 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Shinjuku, van 431 Studio's tot 429 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Station Shinjuku?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 431 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Station Shinjuku. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Shinjuku zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 429 vakantiehuizen
  • Huizen: 91 vakantiehuizen
  • Villa's: 7 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Shinjuku met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 2 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Shinjuku die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Shinjuku?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Shinjuku over een aanbod van 542 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 80 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Shinjuku!