Waar kan ik in de buurt van Station Pau een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 342 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Pau, van 123 Huizen tot 86 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Pau?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Pau:

 • Dufau-Tourasse: 45 huisjes
 • Pau-Sud: 49 huisjes
 • Pau-Nord: 23 huisjes
 • Le Hameau: 15 huisjes
 • XIV Juillet: 47 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Pau?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 123 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Pau. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Pau zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 86 vakantiehuizen
 • Villa's: 11 vakantiehuizen
 • Hutten: 46 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Pau met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 99 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Pau die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Pau?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Pau over een aanbod van 341 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 125 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Pau!