Waar kan ik in de buurt van Station Genua Genova Brignole een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 1.084 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Genua Genova Brignole, van 694 Appartementen/Flats tot 693 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Genua Genova Brignole?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Genua Genova Brignole:

 • Nervi: 24 huisjes
 • Albaro: 73 huisjes
 • Carignano: 229 huisjes
 • San Fruttuoso: 110 huisjes
 • San Teodoro: 138 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Station Genua Genova Brignole?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 694 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Station Genua Genova Brignole. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Genua Genova Brignole zijn onder meer:

 • Studio's: 693 vakantiehuizen
 • Huizen: 226 vakantiehuizen
 • Villa's: 78 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Chateaus/Landhuizen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Genua Genova Brignole met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 107 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Genua Genova Brignole die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Genua Genova Brignole?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Genua Genova Brignole over een aanbod van 1.082 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 503 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Genua Genova Brignole!