Waar kan ik in de buurt van Station Port-Vendres een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.338 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Port-Vendres, van 1.966 Studio's tot 1.875 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Port-Vendres?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Port-Vendres:

 • Saint-Martin: 104 huisjes
 • Les Platanes: 104 huisjes
 • Méditerranée: 230 huisjes
 • Moulin à Vent: 43 huisjes
 • Les Arcades: 20 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Station Port-Vendres?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.966 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Station Port-Vendres. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Port-Vendres zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.875 vakantiehuizen
 • Huizen: 816 vakantiehuizen
 • Villa's: 326 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stacaravans/Caravans.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Port-Vendres met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.196 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Port-Vendres die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Port-Vendres?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Port-Vendres over een aanbod van 3.275 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.558 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Port-Vendres!