Waar kan ik in de buurt van Station Port-Vendres een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.653 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Port-Vendres, van 2.055 appartementen tot 844 huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Port-Vendres?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Port-Vendres:

 • Saint-Martin: 107 huisjes
 • Les Platanes: 110 huisjes
 • Méditerranée: 234 huisjes
 • Moulin à Vent: 45 huisjes
 • Les Arcades: 21 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik appartementen huren in de buurt van Station Port-Vendres?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2.055 vakantiewoningen van het type appartementen in de buurt van Station Port-Vendres. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Port-Vendres zijn onder meer:

 • Huizen: 844 vakantiehuizen
 • Villa's: 345 vakantiehuizen
 • Cottages: 59 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Port-Vendres met als toevoeging 'aanbevolen voor gezinnen'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'aanbevolen voor gezinnen' kiezen uit onze 632 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Port-Vendres die zijn voorzien van het kenmerk 'aanbevolen voor gezinnen'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Port-Vendres?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Port-Vendres over een aanbod van 3.628 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.615 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Port-Vendres!