Waar kan ik in de buurt van Station Racconigi een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 356 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Racconigi, van 183 Appartementen/Flats tot 183 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Racconigi?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Racconigi:

 • San Salvario: 164 huisjes
 • Borgo Po: 182 huisjes
 • Mirafiori: 33 huisjes
 • Mirafiori Sud: 35 huisjes
 • Lingotto: 52 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Station Racconigi?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 183 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Station Racconigi. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Racconigi zijn onder meer:

 • Studio's: 183 vakantiehuizen
 • Huizen: 66 vakantiehuizen
 • Bed & breakfasts: 28 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Chateaus/Landhuizen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Racconigi met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 84 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Racconigi die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Racconigi?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Racconigi over een aanbod van 356 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 130 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Racconigi!