Waar kan ik in de buurt van Station Trieste Villa Opicina een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 310 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Trieste Villa Opicina, van 58 Huizen tot 229 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Trieste Villa Opicina?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Trieste Villa Opicina:

 • Città Nuova-Barriera Nuova-San Vito-Città Vecchia: 196 huisjes
 • Roiano-Gretta-Barcola-Cologna-Scorcola: 102 huisjes
 • San Giovanni-Chiadino-Rozzol: 91 huisjes
 • Servola-Chiarbola-Valmaura-Borgo San Sergio: 29 huisjes
 • Barriera Vecchia-San Giacomo: 187 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Trieste Villa Opicina?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 58 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Trieste Villa Opicina. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Trieste Villa Opicina zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 229 vakantiehuizen
 • Villa's: 12 vakantiehuizen
 • Studio's: 228 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Trieste Villa Opicina met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 44 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Trieste Villa Opicina die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Trieste Villa Opicina?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Trieste Villa Opicina over een aanbod van 309 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 234 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Trieste Villa Opicina!