Waar kan ik in de buurt van Basildon Station een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 517 vakantiehuizen te huur in de buurt van Basildon Station, van 191 Huizen tot 269 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Basildon Station?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Basildon Station:

 • Havering: 34 huisjes
 • Bexley: 34 huisjes
 • Westcliff-on-Sea: 17 huisjes
 • Wilmington: 531 huisjes
 • Brooklands: 24 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Basildon Station?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 191 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Basildon Station. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Basildon Station zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 269 vakantiehuizen
 • Hutten: 20 vakantiehuizen
 • Cottages: 20 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Basildon Station met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 21 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Basildon Station die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Basildon Station?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Basildon Station over een aanbod van 516 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 330 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Basildon Station!