Waar kan ik in de buurt van Station Alessandria een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 392 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Alessandria, van 119 Huizen tot 133 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Alessandria?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 119 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Alessandria. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Alessandria zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 133 vakantiehuizen
  • Villa's: 49 vakantiehuizen
  • Hutten: 4 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Alessandria met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 185 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Alessandria die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Alessandria?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Alessandria over een aanbod van 391 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 219 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Alessandria!

      Verken bestemmingen rondom Station Alessandria