Waar kan ik in de buurt van Station Ljubljana een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 161 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Ljubljana, van 110 Studio's tot 107 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Station Ljubljana?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 110 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Station Ljubljana. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Ljubljana zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 107 vakantiehuizen
  • Huizen: 22 vakantiehuizen
  • Chalets: 10 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Ljubljana met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Ljubljana die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Ljubljana?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Ljubljana over een aanbod van 161 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 78 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Ljubljana!