Waar kan ik in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof) een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 527 vakantiehuizen te huur in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof), van 39 Huizen tot 453 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof)?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof):

 • Eller: 28 huisjes
 • Stadscentrum: 44 huisjes
 • Oberbilk: 42 huisjes
 • Holsterhausen: 45 huisjes
 • Stadtbezirke 09: 33 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof)?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 39 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof). Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof) zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 453 vakantiehuizen
 • Villa's: 3 vakantiehuizen
 • Chalets: 2 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stadswoningen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof) met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 11 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof) die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof)?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof) over een aanbod van 527 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 244 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof)!

   Verken bestemmingen rondom Duisburg (DUI-Duisburg Hauptbahnhof)