Waar kan ik in de buurt van Radyr Station een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 459 vakantiehuizen te huur in de buurt van Radyr Station, van 182 Huizen tot 154 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Radyr Station?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Radyr Station:

 • Riverside: 252 huisjes
 • Butetown: 237 huisjes
 • Pontcanna: 72 huisjes
 • Leckwith: 41 huisjes
 • Roath: 41 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Radyr Station?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 182 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Radyr Station. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Radyr Station zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 154 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen
 • Hutten: 85 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Radyr Station met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 10 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Radyr Station die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Radyr Station?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Radyr Station over een aanbod van 459 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 337 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Radyr Station!