Waar kan ik in de buurt van Station Mountain Ash een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 672 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Mountain Ash, van 319 Huizen tot 159 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Mountain Ash?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Mountain Ash:

 • Riverside: 251 huisjes
 • Butetown: 64 huisjes
 • Tremorfa: 17 huisjes
 • Pontcanna: 76 huisjes
 • Leckwith: 41 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Mountain Ash?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 319 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Mountain Ash. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Mountain Ash zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 159 vakantiehuizen
 • Villa's: 2 vakantiehuizen
 • Hutten: 138 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Mountain Ash met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 12 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Mountain Ash die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Mountain Ash?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Mountain Ash over een aanbod van 672 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 524 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Mountain Ash!