Waar kan ik in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 1.120 vakantiehuizen in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station, van 880 Appartementen/Flats tot 709 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Chicago Museum Campus-11th Street Station?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station:

 • Heart of Chicago: 18 huisjes
 • Wicker Park: 480 huisjes
 • Near West Side: 263 huisjes
 • West Rogers Park: 40 huisjes
 • Bronzeville: 52 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 880 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station zijn onder meer:

 • Studio's: 709 vakantiehuizen
 • Huizen: 184 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 23 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Pensions.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 87 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station over een aanbod van 1.120 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 755 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Chicago Museum Campus-11th Street Station!