Waar kan ik in de buurt van Station Apensen een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 503 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Apensen, van 53 Huizen tot 385 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Apensen?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Apensen:

 • Hamburg-Mitte: 110 huisjes
 • Harburg: 19 huisjes
 • Eimsbüttel: 57 huisjes
 • Hollern: 116 huisjes
 • Altona: 62 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Station Apensen?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 53 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Station Apensen. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Apensen zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 385 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen
 • Hutten: 23 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Apensen met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 65 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Apensen die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Apensen?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Apensen over een aanbod van 503 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 354 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Apensen!