Reisgids

Ontdek de jachthaven in Streaky Bay

Ontdek de unieke charme van Streaky Bay met een privéverblijf in een vakantiewoning. Deze stad staat bekend om zijn bars, vislocaties en visrestaurants en heet alle bezoekers welkom. Voor wie net dat beetje meer ruimte nodig heeft voor een gezinsvakantie of een reis met vrienden, bieden veel vakantiewoningen aparte eetkamers en ruime woonkamers.

Waar kan ik in de buurt van Streaky Bay een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 31 vakantiehuizen te huur in de buurt van Streaky Bay, van 17 Huizen tot 9 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in Streaky Bay?

Uiteraard. Voor Huizen in Streaky Bay heeft u bij HomeAway keuze uit 17 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in Streaky Bay zijn onder meer:

  • Studio's: 9 vakantiewoningen
  • Appartementen/Flats: 9 vakantiewoningen
  • Hotels: 3 vakantiewoningen

Kan ik zoeken naar een huisje in Streaky Bay met als toevoeging internet/wifi?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging internet/wifi kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in Streaky Bay die voorzien zijn van het kenmerk internet/wifi. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.