Waar kan ik in de buurt van Izu een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 16 vakantiehuizen te huur in de buurt van Izu, van 12 Huizen tot 4 Villa's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat zijn de populairste bezienswaardigheden en monumenten om bij in de buurt te verblijven tijdens een reis naar Izu?

HomeAway beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen in de buurt van de grootste trekpleisters van Izu. Dit zijn onder reizigers op HomeAway de populairste bezienswaardigheden om bij in de buurt te verblijven:

  • Vrijetijdsclub Shuzenji: 15 vakantiehuizen
  • Joren-waterval: 17 vakantiehuizen
  • Warmwaterbron Tokko-no-yu: 16 vakantiehuizen
  • Izu-golfclub: 20 vakantiehuizen
  • Wijnmakerij Nakaizu: 15 vakantiehuizen

Op HomeAway vindt u nog veel meer bezienswaardigheden in Izu waarbij u in de buurt kunt verblijven. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in de buurt van de bezienswaardigheid van uw keuze.

Kan ik Huizen huren in Izu?

Uiteraard. Voor Huizen in Izu heeft u bij HomeAway keuze uit 12 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in Izu zijn onder meer:

  • Villa's: 4 vakantiewoningen

Kan ik zoeken naar een huisje in Izu met als toevoeging internet/wifi?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging internet/wifi kiezen uit onze 14 beschikbare vakantiehuizen in Izu die voorzien zijn van het kenmerk internet/wifi. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.