Waar kan ik in de buurt van Praia do Francês een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 142 vakantiehuizen te huur in de buurt van Praia do Francês, van 104 Huizen tot 25 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Praia do Francês?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Praia do Francês:

 • Riacho Doce: 20 huisjes
 • Jacarecica: 24 huisjes
 • Jacintinho: 274 huisjes
 • Feitosa: 31 huisjes
 • São Jorge: 22 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Praia do Francês?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 104 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Praia do Francês. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Praia do Francês zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 25 vakantiehuizen
 • Studio's: 24 vakantiehuizen
 • Chalets: 4 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Villa's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Praia do Francês met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 105 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Praia do Francês die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Praia do Francês?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Praia do Francês over een aanbod van 116 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 23 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Praia do Francês!