Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Maastrichts Expositie en Congres Centrum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum:

 • Féronstrée et Hors-Château: 39 huisjes
 • Outremeuse: 42 huisjes
 • Villapark: 16 huisjes
 • Saint-Laurent: 41 huisjes
 • Pottenberg: 40 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 467 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 518 vakantiehuizen
 • Villa's: 19 vakantiehuizen
 • Hutten: 23 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 481 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum over een aanbod van 1.073 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 919 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Maastrichts Expositie en Congres Centrum!