Waar kan ik in de buurt van Universiteit van Helsinki een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 122 vakantiehuizen te huur in de buurt van Universiteit van Helsinki, van 21 Huizen tot 91 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Universiteit van Helsinki?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Universiteit van Helsinki:

 • Kamppi: 53 huisjes
 • Punavuori: 52 huisjes
 • Kallio: 34 huisjes
 • Ullanlinna: 49 huisjes
 • Hietalahti: 48 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Universiteit van Helsinki?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 21 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Universiteit van Helsinki. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Universiteit van Helsinki zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 91 vakantiehuizen
 • Villa's: 2 vakantiehuizen
 • Studio's: 94 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Universiteit van Helsinki met als toevoeging 'internet/wifi'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'internet/wifi' kiezen uit onze 98 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Universiteit van Helsinki die zijn voorzien van het kenmerk 'internet/wifi'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Universiteit van Helsinki?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Universiteit van Helsinki over een aanbod van 122 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 88 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Universiteit van Helsinki!