Waar kan ik in de buurt van Zaanse Schans een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 2.371 vakantiehuizen te huur in de buurt van Zaanse Schans, van 1.095 Studio's tot 1.075 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Zaanse Schans?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Zaanse Schans:

 • Grachtengordel: 644 huisjes
 • Jordaan: 470 huisjes
 • Oud-West: 348 huisjes
 • De Pijp: 311 huisjes
 • Oost-Watergraafsmeer: 707 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Zaanse Schans?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.095 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Zaanse Schans. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Zaanse Schans zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 1.075 vakantiehuizen
 • Huizen: 842 vakantiehuizen
 • Bungalows: 105 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Zaanse Schans met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 438 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Zaanse Schans die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Zaanse Schans?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Zaanse Schans over een aanbod van 2.357 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.314 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Zaanse Schans!