Waar kan ik in de buurt van Burg Eltz een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 890 vakantiehuizen te huur in de buurt van Burg Eltz, van 214 Huizen tot 618 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Burg Eltz?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Burg Eltz:

 • Trarbach: 54 huisjes
 • Ellenz: 16 huisjes
 • Senhals: 23 huisjes
 • Eller: 21 huisjes
 • Ediger: 17 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Burg Eltz?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 214 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Burg Eltz. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Burg Eltz zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 618 vakantiehuizen
 • Villa's: 4 vakantiehuizen
 • Hutten: 16 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Burg Eltz met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 77 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Burg Eltz die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Burg Eltz?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Burg Eltz over een aanbod van 890 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 558 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Burg Eltz!