Waar kan ik in de buurt van Mar Menor Golf Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 164 vakantiehuizen te huur in de buurt van Mar Menor Golf Resort, van 98 Villa's tot 53 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Mar Menor Golf Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Mar Menor Golf Resort:

 • Diputación de Rincón de San Ginés: 44 huisjes
 • La Regia: 253 huisjes
 • Urbanización Jardín del Mar: 39 huisjes
 • Urbanización el Limonar: 31 huisjes
 • Urbanization Lomas de Don Juan: 143 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Villa's huren in de buurt van Mar Menor Golf Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 98 vakantiewoningen van het type Villa's in de buurt van Mar Menor Golf Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Mar Menor Golf Resort zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 53 vakantiehuizen
 • Studio's: 52 vakantiehuizen
 • Huizen: 12 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Mar Menor Golf Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 154 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Mar Menor Golf Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Mar Menor Golf Resort?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Mar Menor Golf Resort over een aanbod van 164 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 93 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Mar Menor Golf Resort!