Waar kan ik in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 1.145 vakantiehuizen in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum, van 542 Huizen tot 202 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum:

 • Carriage Hills: 137 huisjes
 • YMCA of the Rockies: 55 huisjes
 • Windcliff Estates: 70 huisjes
 • Stanley Hills: 164 huisjes
 • Sunny Hills: 53 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 542 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 202 vakantiehuizen
 • Hutten: 281 vakantiehuizen
 • Cottages: 281 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 265 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum over een aanbod van 1.144 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 845 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Red Rose Rock Shop and Dick's Rock Museum!