Waar kan ik in de buurt van Rembrandtplein een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.848 vakantiehuizen te huur in de buurt van Rembrandtplein, van 887 Studio's tot 868 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Rembrandtplein?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Rembrandtplein:

 • Jordaan: 470 huisjes
 • Oud-West: 348 huisjes
 • De Pijp: 311 huisjes
 • Oost-Watergraafsmeer: 686 huisjes
 • Westerpark: 459 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Rembrandtplein?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 887 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Rembrandtplein. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Rembrandtplein zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 868 vakantiehuizen
 • Huizen: 617 vakantiehuizen
 • Boten: 94 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Woonboten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Rembrandtplein met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 378 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Rembrandtplein die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Rembrandtplein?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Rembrandtplein over een aanbod van 1.811 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.060 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Rembrandtplein!