Reisgids

Trek naar de levendige stad Yankton

Geniet van de opera en andere zaken in Yankton. Dankzij zijn vislocaties, kampeerplekken en sportevenementen trekt de stad vele bezoekers. Een vakantiewoning kan uw verblijf compleet maken: veel woningen bieden een volledige keuken en wasvoorzieningen.

Natuur

Ontdek het buitenleven in Yankton

Of u nu een actieve reiziger bent of gewoon de omgeving wilt bewonderen, Yankton is een fantastische plek om er in de buitenlucht op uit te trekken. Dit zijn een aantal van de opvallendste natuurgebieden binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Westside Park (5,8 km)
  • Riverside Park (7 km)
  • Lewis and Clark Recreation Area (7,5 km)

Waar kan ik in de buurt van Yankton een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 22 vakantiehuizen te huur in de buurt van Yankton, van 4 Hutten tot 16 Huizen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Hutten huren in Yankton?

Uiteraard. Voor Hutten in Yankton heeft u bij HomeAway keuze uit 4 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in Yankton zijn onder meer:

  • Huizen: 16 vakantiewoningen
  • Cottages: 4 vakantiewoningen
  • Bungalows: 4 vakantiewoningen

Kan ik zoeken naar een huisje in Yankton met als toevoeging internet/wifi?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging internet/wifi kiezen uit onze 17 beschikbare vakantiehuizen in Yankton die voorzien zijn van het kenmerk internet/wifi. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.