Waar kan ik in de buurt van Montauk Marine Basin een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.949 vakantiehuizen te huur in de buurt van Montauk Marine Basin, van 1.670 Huizen tot 72 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Montauk Marine Basin?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Montauk Marine Basin:

 • Niantic: 408 huisjes
 • West Mystic: 72 huisjes
 • Noank: 317 huisjes
 • Clearwater Beach: 109 huisjes
 • Amagansett Dunes: 85 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Montauk Marine Basin?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 1.670 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Montauk Marine Basin. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Montauk Marine Basin zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 72 vakantiehuizen
 • Villa's: 7 vakantiehuizen
 • Hutten: 123 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Montauk Marine Basin met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.085 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Montauk Marine Basin die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Montauk Marine Basin?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Montauk Marine Basin over een aanbod van 1.947 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 427 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Montauk Marine Basin!