Waar kan ik in de buurt van Compass Cove Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 16 vakantiehuizen te huur in de buurt van Compass Cove Resort, van 14 Appartementen/Flats tot 2 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Compass Cove Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Compass Cove Resort:

  • South Side 1300: 462 huisjes
  • Gulf Stream Estates: 35 huisjes
  • Grande Dunes: 33 huisjes
  • Windy Hill: 926 huisjes
  • Myrtlewood Villas: 222 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Compass Cove Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 14 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Compass Cove Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Compass Cove Resort zijn onder meer:

  • Studio's: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Compass Cove Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 16 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Compass Cove Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Compass Cove Resort?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Compass Cove Resort over een aanbod van 16 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 4 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Compass Cove Resort!