Waar kan ik in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 103 vakantiehuizen te huur in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut, van 17 Huizen tot 72 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Nationaal Meteorologisch Instituut?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut:

 • Asa Norte: 33 huisjes
 • Setor Noroeste: 15 huisjes
 • Asa Sul: 21 huisjes
 • Srps: 23 huisjes
 • SDN: 17 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 17 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut zijn onder meer:

 • Studio's: 72 vakantiehuizen
 • Appartementen/Flats: 69 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 4 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Landgoederen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 34 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut over een aanbod van 91 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 19 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Nationaal Meteorologisch Instituut!