Reisgids

De prachtige stad Hindeloopen wacht op u

Geniet van de kerken en andere zaken in Hindeloopen. Deze stad trekt veel bezoekers met zijn vislocaties, zeilmogelijkheden en surfmogelijkheden en met zijn prachtige en wandelvriendelijke locatie. Een vakantiewoning kan uw verblijf compleet maken: veel woningen bieden een volledige keuken en wasvoorzieningen.

Vervoer

Hoe verplaatst u zich naar en rond Hindeloopen?

Als u van treinreizen houdt, is het goed om te weten dat Station Hindeloopen het centrale station van de stad is.

Waar kan ik in de buurt van Hindeloopen een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 122 vakantiehuizen te huur in de buurt van Hindeloopen, van 76 Huizen tot 23 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in Hindeloopen?

Uiteraard. Voor Huizen in Hindeloopen heeft u bij HomeAway keuze uit 76 opties. Andere populaire soorten vakantiehuizen in Hindeloopen zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 23 vakantiewoningen
  • Villa's: 13 vakantiewoningen
  • Hutten: 6 vakantiewoningen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiehuizen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in Hindeloopen met als toevoeging zwembad?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging zwembad kiezen uit onze 21 beschikbare vakantiehuizen in Hindeloopen die voorzien zijn van het kenmerk zwembad. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiehuizen.