Waar kan ik in de buurt van Jungle Golf een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.490 vakantiehuizen te huur in de buurt van Jungle Golf, van 630 Huizen tot 545 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Jungle Golf?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Jungle Golf:

 • Croatan Beach: 158 huisjes
 • Northwest: 43 huisjes
 • Dam Neck: 246 huisjes
 • Sandbridge Beach: 583 huisjes
 • Fort Story: 25 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Jungle Golf?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 630 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Jungle Golf. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Jungle Golf zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 545 vakantiehuizen
 • Hutten: 71 vakantiehuizen
 • Cottages: 71 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Jungle Golf met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 773 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Jungle Golf die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Jungle Golf?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Jungle Golf over een aanbod van 1.488 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.047 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Jungle Golf!