Waar kan ik in de buurt van Plantage Pawleys een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 37 vakantiehuizen te huur in de buurt van Plantage Pawleys, van 29 Appartementen/Flats tot 6 Villa's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Plantage Pawleys?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Plantage Pawleys:

  • Inlet Harbour: 31 huisjes
  • Gulf Stream Estates: 38 huisjes
  • Debordieu Colony: 98 huisjes
  • Seagate Village: 19 huisjes
  • Salters Cove: 483 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Plantage Pawleys?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 29 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Plantage Pawleys. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Plantage Pawleys zijn onder meer:

  • Villa's: 6 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Plantage Pawleys met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 32 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Plantage Pawleys die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Plantage Pawleys?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Plantage Pawleys over een aanbod van 37 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 26 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Plantage Pawleys!