Waar kan ik in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 70 vakantiehuizen te huur in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area, van 34 Huizen tot 6 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 34 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 6 vakantiehuizen
  • Hutten: 7 vakantiehuizen
  • Cottages: 7 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 7 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area over een aanbod van 70 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 42 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Tyrol Basin Ski & Snowboard Area!