Waar kan ik in de buurt van De Duif een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.857 vakantiehuizen te huur in de buurt van De Duif, van 909 Studio's tot 890 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij De Duif?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van De Duif:

 • Jordaan: 470 huisjes
 • Oud-West: 336 huisjes
 • De Pijp: 311 huisjes
 • Oost-Watergraafsmeer: 668 huisjes
 • Westerpark: 459 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van De Duif?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 909 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van De Duif. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van De Duif zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 890 vakantiehuizen
 • Huizen: 607 vakantiehuizen
 • Boten: 94 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Woonboten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van De Duif met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 377 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van De Duif die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van De Duif?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van De Duif over een aanbod van 1.820 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.054 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van De Duif!