Waar kan ik in de buurt van Plage de Grand Bassam een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 34 vakantiehuizen te huur in de buurt van Plage de Grand Bassam, van 27 Studio's tot 22 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Plage de Grand Bassam?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 27 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Plage de Grand Bassam. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Plage de Grand Bassam zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 22 vakantiehuizen
  • Villa's: 5 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Plage de Grand Bassam met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Plage de Grand Bassam die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Plage de Grand Bassam?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Plage de Grand Bassam over een aanbod van 34 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 13 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Plage de Grand Bassam!