Waar kan ik in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 392 vakantiehuizen te huur in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort, van 193 Huizen tot 107 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 193 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 107 vakantiehuizen
  • Hutten: 33 vakantiehuizen
  • Cottages: 33 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 106 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort over een aanbod van 388 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 76 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Jiminy Peak Mountain Resort!