Waar kan ik in de buurt van Lion's Beach een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 168 vakantiehuizen te huur in de buurt van Lion's Beach, van 66 Villa's tot 39 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Villa's huren in de buurt van Lion's Beach?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 66 vakantiewoningen van het type Villa's in de buurt van Lion's Beach. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Lion's Beach zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 39 vakantiehuizen
  • Huizen: 36 vakantiehuizen
  • Bungalows: 18 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hutten.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Lion's Beach met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 103 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Lion's Beach die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Lion's Beach?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Lion's Beach over een aanbod van 167 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 46 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Lion's Beach!