Waar kan ik in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 90 vakantiehuizen te huur in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel, van 8 Huizen tot 77 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 8 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 77 vakantiehuizen
  • Studio's: 77 vakantiehuizen
  • Bed & breakfasts: 3 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 3 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel over een aanbod van 90 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 71 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Natuurhistorisch museum van Basel!

      Verken bestemmingen rondom Natuurhistorisch museum van Basel