AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Reisgids

Verken Kanton Tauves en zijn bergen

De bergen en de parken bieden een heerlijke achtergrond voor uw vakantiewoning in Kanton Tauves. Er valt genoeg te verkennen tijdens uw verblijf in de omgeving. Voor wie net dat beetje meer ruimte nodig heeft voor een gezinsvakantie of een reis met vrienden, bieden veel vakantiewoningen aparte eetkamers en ruime woonkamers.

Natuur

Ontdek het buitenleven in Kanton Tauves

Of u nu op zoek bent naar avontuur of gewoon de omgeving wilt bewonderen, Kanton Tauves is een fantastische plek om van het buitenleven te genieten. Hier zijn een paar van de meest indrukwekkende belevingen in de buitenlucht binnen 50 km van het stadscentrum:

  • Parc Fenestre (9,4 km)
  • Puy de Sancy (15 km)
  • Lac de Guéry (16,3 km)
  • Roche Tuilière (16,8 km)
  • Lac de Servières (20,4 km)
  • Volcan d'Auvergne (21,1 km)
Vervoer

Hoe verplaatst u zich naar en rond Kanton Tauves?

De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Clermont-Ferrand (CFE-Internationale luchthaven Clermont-Ferrand - Auvergne), op 48,9 km afstand van het stadscentrum.

Waar kan ik in de buurt van Kanton Tauves een vakantiewoning huren?

Ook in 2020 hebben we maar liefst 489 vakantiehuizen te huur in de buurt van Kanton Tauves, van 77 huizen tot 296 appartementen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.