Vind uw perfecte plaats om in te verblijven — Mauna Kea Resort

AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic

Waar kan ik in de buurt van Mauna Kea Resort een vakantiewoning huren?

Ook in 2020 hebben we maar liefst 127 vakantiehuizen te huur in de buurt van Mauna Kea Resort, van 61 Huizen tot 19 Villa's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Mauna Kea Resort?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Mauna Kea Resort:

 • Kona Palisades: 165 huisjes
 • Kohala Estates: 32 huisjes
 • Sunset Ridge: 55 huisjes
 • Bluffs: 22 huisjes
 • Kulalani: 188 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Mauna Kea Resort?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 61 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Mauna Kea Resort. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Mauna Kea Resort zijn onder meer:

 • Villa's: 19 vakantiehuizen
 • Appartementen/Flats: 37 vakantiehuizen
 • Landgoederen: 4 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Stadswoningen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Mauna Kea Resort met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 124 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Mauna Kea Resort die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Mauna Kea Resort?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Mauna Kea Resort over een aanbod van 127 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 74 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Mauna Kea Resort!