Waar kan ik in de buurt van La Resina Golf & Country Club een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 15 vakantiehuizen te huur in de buurt van La Resina Golf & Country Club, van 8 Appartementen/Flats tot 5 Villa's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij La Resina Golf & Country Club?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van La Resina Golf & Country Club:

 • Urbanización el Rosario: 208 huisjes
 • Urbanización Costabella: 163 huisjes
 • Urbanización Park Beach: 229 huisjes
 • Urbanización Riviera Beach: 255 huisjes
 • Stadscentrum van Marbella: 455 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van La Resina Golf & Country Club?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 8 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van La Resina Golf & Country Club. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van La Resina Golf & Country Club zijn onder meer:

 • Villa's: 5 vakantiehuizen
 • Studio's: 7 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van La Resina Golf & Country Club met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 14 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van La Resina Golf & Country Club die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van La Resina Golf & Country Club?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van La Resina Golf & Country Club over een aanbod van 15 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 7 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van La Resina Golf & Country Club!

   Verken bestemmingen rondom La Resina Golf & Country Club