Waar kan ik in de buurt van Curaçao Aquarium een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 523 vakantiehuizen te huur in de buurt van Curaçao Aquarium, van 218 Villa's tot 198 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Curaçao Aquarium?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Curaçao Aquarium:

 • Piscadera: 95 huisjes
 • Cas Grandi: 52 huisjes
 • Steenrijk: 41 huisjes
 • Montaña Rey: 49 huisjes
 • Parera: 47 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Villa's huren in de buurt van Curaçao Aquarium?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 218 vakantiewoningen van het type Villa's in de buurt van Curaçao Aquarium. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Curaçao Aquarium zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 198 vakantiehuizen
 • Studio's: 188 vakantiehuizen
 • Huizen: 56 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Curaçao Aquarium met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 383 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Curaçao Aquarium die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Curaçao Aquarium?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Curaçao Aquarium over een aanbod van 522 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 263 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Curaçao Aquarium!