Waar kan ik in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 814 vakantiehuizen te huur in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum, van 146 Huizen tot 591 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Allgäuer Bergbauernmuseum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum:

 • Steibis: 23 huisjes
 • Tiefenbach: 55 huisjes
 • R채ppele: 48 huisjes
 • Au: 17 huisjes
 • Missen: 61 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 146 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 591 vakantiehuizen
 • Hutten: 7 vakantiehuizen
 • Cottages: 7 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bungalows.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 122 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum over een aanbod van 814 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 441 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Allgäuer Bergbauernmuseum!