Waar kan ik in de buurt van Haven van Venetië een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 3.252 vakantiehuizen te huur in de buurt van Haven van Venetië, van 2.642 Studio's tot 2.628 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Haven van Venetië?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Haven van Venetië:

 • Cannaregio: 1.621 huisjes
 • Castello: 1.335 huisjes
 • Dorsoduro: 1.520 huisjes
 • San Marco: 1.631 huisjes
 • La Giudecca: 570 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Haven van Venetië?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 2.642 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Haven van Venetië. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Haven van Venetië zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 2.628 vakantiehuizen
 • Huizen: 384 vakantiehuizen
 • Villa's: 85 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Haven van Venetië met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 242 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Haven van Venetië die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Haven van Venetië?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Haven van Venetië over een aanbod van 3.193 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.935 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Haven van Venetië!