Waar kan ik in de buurt van Waialea Beach een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.496 vakantiehuizen te huur in de buurt van Waialea Beach, van 373 Huizen tot 50 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Waialea Beach?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Waialea Beach:

 • Kona Palisades: 178 huisjes
 • Kohala Estates: 45 huisjes
 • Sunset Ridge: 72 huisjes
 • Kilohana Kai: 15 huisjes
 • Bluffs: 26 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Waialea Beach?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 373 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Waialea Beach. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Waialea Beach zijn onder meer:

 • Bungalows: 50 vakantiehuizen
 • Hutten: 50 vakantiehuizen
 • Cottages: 50 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Waialea Beach met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 1.172 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Waialea Beach die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Waialea Beach?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Waialea Beach over een aanbod van 1.490 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 879 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Waialea Beach!